Wielwerk: Het adres voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingZoek jij een spirituele opleiding waarbij je met beide benen op de grond blijft staan? Dan is Wielwerk Opleidingen jouw opleidingsadres. Wielwerk Opleidingen werkt volgens de Wielwerkmethode, waarbij de natuur je spirituele leermeester is die je stuurt naar het meest spirituele wat je hier op Aarde kunt doen: leven.

De balans tussen mens en natuur, dat is waar het om draait.

De term spirituele opleidingen is een breed begrip en hieronder vallen diverse typen opleidingen. De Wielwerkmethode kent een spirituele basis die in de praktijk wordt gebracht door Wielwerk Opleidingen.

 

Opleidingsmogelijkheden Wielwerkmethode uitgelegd

Opleiding spiritueel coach

De spirituele opleidingen bij Wielwerk Opleidingen zijn opgebouwd in drie fases. De 1e fase is Persoonlijke Ontwikkeling‘. Deze opleiding duurt een jaar en hierin staat het ‘Wiel van de Natuur’ centraal. Dit is de natuurlijke stroom die je kunt gebruiken voor jouw Persoonlijke Ontwikkeling.

Je leert jezelf beter kennen en kunt op een oplossingsgerichte manier persoonlijke veranderingen bewerkstelligen. Pas als je jezelf echt goed kent, kun je anderen adviseren en begeleiden.

We stellen deze fase dan ook als onmisbaar als je een deskundige holistisch therapeut wilt zijn.

Je zult jezelf onderzoeken, zodat jij je er van bewust wordt door welke overtuigingen jij wordt gestuurd. Je leert jouw eigen energie te voelen en op je intuïtie te vertrouwen. Je wordt je bewust van jouw emoties, van jouw lichaam en geest als geheel.

Deze zelfontdekking ligt aan de basis van de verdere spirituele opleiding die in de jaren daarop volgen. Je kunt het echter ook bij één jaar houden als het je er alleen om gaat jezelf beter te leren kennen. In de fase ontwikkel je zo veel zelfkennis, dat heeft niet alleen invloed op jouw privéleven maar ook op je werk.

 

Doorgroeien met een spirituele opleiding

vlinderAls je na het afronden van het eerste jaar verder wilt of de intentie hebt om opgeleid te worden tot coach of therapeut, dan kun je de spirituele opleiding voortzetten. In het tweede jaar zul je leren hoe je anderen kunt helpen, adviseren en begeleiden als coach.

Het derde en vierde jaar (de derde fase) is de fase waarin we je opleiden tot therapeut. Hierna kun je als erkend holistisch therapeut en als natuurcoach cliënten begeleiding bieden en alle niveaus van persoonlijke eigenschappen aanspreken voor oplossingsgerichte benaderingen.

Meer over de integratieve therapie opleiding tot holistisch therapeut.

De opleidingen van Wielwerk Opleidingen zijn allen met elkaar verbonden, want de één legt de basis voor de ander. Voor meer informatie over de kern van de spirituele opleidingen, lees je dan alles over de Wielwerkmethode.

Wil je zelf meer voluit leven of wil je anderen helpen om meer te genieten van het leven?

Dan is Wielwerk Opleidingen de plek voor de juiste spirituele opleiding die bij je past.

Aanmelden Kennismakingsavond Lees hier wat anderen van ons vinden

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier