Psychotherapie opleiding

De psychotherapie opleiding bij Wielwerk Opleidingen duurt in totaal vier jaar. In het eerste jaar volg je de Persoonlijke Ontwikkeling. In het tweede jaar word je opgeleid tot natuurcoach en in het derde en vierde jaar volg je de daadwerkelijke psychotherapie opleiding. Je werkt met de opleiding op een holistische en integratieve manier.

De holistische en integratieve manier van werken aan de hand van de psychotherapie opleiding heeft als resultaat dat je de mens als een geheel ervaart en de verbondenheid kan zien tussen verschillende niveaus die allemaal met elkaar samenhangen in het natuurlijke proces.

Je zult dit natuurlijke proces kunnen aanspreken op verschillende manieren na het afronden van de psychotherapie opleiding. Hierdoor kun je cliënten de juiste ondersteuning en begeleiding bieden. De psychotherapie opleiding van Wielwerk Opleidingen is er op gericht om de verschillende niveaus aan te kunnen spreken aan de hand van de Wielwerkmethode, die de mens en aarde als één samenhangend geheel ziet.

Op het moment dat je aan de psychotherapie opleiding begint zul je al je kennis die je hebt opgedaan bij de Persoonlijke Ontwikkeling en de opleiding natuurcoach verder gaan uitdiepen, zodat je dit uiteindelijk op therapeutisch niveau kunt toepassen. De psychotherapie opleiding van Wielwerk Opleidingen is een erkende psychotherapie opleiding, waardoor je als een erkend psychosociaal therapeut kunt werken.
 
Brochure aanvragen

Volg de psychotherapie opleiding

crkbo_instelling_rgbZoals al aangegeven is de psychotherapie opleiding de laatste stap in een traject van Persoonlijke Ontwikkeling en het opleiden tot natuurcoach. Deze eerste twee jaren dienen gevolgd te worden alvorens er aan de psychotherapie opleiding begonnen kan worden. De Persoonlijke Ontwikkeling en opleiding tot natuurcoach vormen immers de basis voor de opleiding psychotherapeut.

Je kunt je op een gemakkelijke wijze inschrijven voor deze opleiding. Ook kan je langskomen bij onze kennismakingsavond, waar wij je alles kunnen vertellen. Graag nu al meer weten? Neem zeker een kijkje op onze website, waarop we je tot in detail vertellen wat de psychotherapie opleiding precies inhoudt.

Liever persoonlijk contact? Je kunt ons altijd een bericht sturen of een belletje geven.

Inschrijven Contact

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure of schrijf je nu in voor onze workshops of opleidingen!

Gratis brochure

Inschrijfformulier