Psychosociale therapie opleiding

De psychosociale therapie opleiding bij Wielwerk Opleidingen duurt in totaal vier jaar. In het eerste jaar volg je de Persoonlijke Ontwikkeling. In het tweede jaar word je opgeleid tot natuurcoach en in het derde en vierde jaar volg je de daadwerkelijke psychosociale therapie opleiding. Je werkt met de opleiding op een holistische en integratieve manier.

De holistische en integratieve manier van werken aan de hand van de psychosociale therapie opleiding heeft als resultaat dat je de mens als een geheel ervaart en de verbondenheid kan zien tussen verschillende niveaus die allemaal met elkaar samenhangen in het natuurlijke proces.

Je zult dit natuurlijke proces kunnen aanspreken op verschillende manieren na het afronden van de psychosociale therapie opleiding. Hierdoor kun je cliënten de juiste ondersteuning en begeleiding bieden. De therapie opleiding van Wielwerk Opleidingen is er op gericht om de verschillende niveaus aan te kunnen spreken aan de hand van de Wielwerkmethode, die de mens en aarde als één samenhangend geheel ziet.

Op het moment dat je aan de psychosociale therapie opleiding begint zul je al je kennis die je hebt opgedaan bij de Persoonlijke Ontwikkeling en de opleiding natuurcoach verder gaan uitdiepen, zodat je dit uiteindelijk op therapeutisch niveau kunt toepassen. De therapie opleiding van Wielwerk Opleidingen is een erkende psychosociale therapie opleiding, waardoor je als een erkend psychosociaal therapeut kunt werken.

Brochure aanvragen

Volg de psychosociale therapie opleiding

crkbo_instelling_rgbZoals al aangegeven is de psychosociale therapie opleiding de laatste stap in een traject van Persoonlijke Ontwikkeling en het opleiden tot natuurcoach. Deze eerste 2 jaren volg je voordat je aan de psychosociale therapie opleiding kan beginnen. De Persoonlijke Ontwikkeling en opleiding tot natuurcoach vormen dus de basis voor de opleiding psychosociaal therapeut.

Je kunt je op een gemakkelijke wijze inschrijven voor deze opleiding. Ook kan je langskomen bij onze kennismakingsavond, waar wij je alles kunnen vertellen. Graag nu al meer weten? Neem zeker een kijkje op onze website, waarop we je tot in detail vertellen wat de psychosociale therapie opleiding precies inhoudt.

Liever persoonlijk contact? Je kunt ons altijd een bericht sturen of een belletje geven.

Inschrijven Contact

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier