Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau

Natuurcoach opleiding

 

Afbeelding van de Natuurcoach opleiding van Wielwerk opleidingen De natuurcoach opleiding van Wielwerk Opleidingen is een KTNO en CRKBO gecertificeerde opleiding en beslaat twee jaar. In het opleidingstraject leer je coachingstechnieken, gesprekstechnieken, non-verbale communicaties en meer. Dit allemaal aan de hand van de Wielwerkmethode die de kernwaarde vormt voor de natuurcoach opleiding. Tijdens de scholing leer je werken met de innerlijke natuurlijke processen van jouw cliënt. Je leert hoe je alle niveaus van het probleem kunt benaderen en aandacht kunt geven. Laat je informeren op onze kennismakingsdagen. 

 Tijdens de natuurcoach opleiding krijg je praktische lessen die jou leren hoe je als natuurcoach een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van anderen. De niveaus die we je leren aanspreken bij de opleiding natuurcoach zijn het mentale, het energetische, het emotionele, het fysieke en het spirituele niveau. 

 Aanmelden kennismakingsdag Brochure aanvragen 

Opleiding natuurcoach bij Wielwerk Opleidingen 

De opleiding natuurcoach volgen bij Wielwerk Opleidingen betekent een leertraject van twee jaar aangaan. De lessen worden gemiddeld tweewekelijks gegeven en de opleidingscyclus bestaat uit 20 lessen. De opleiding is op hbo-niveau en volledig geaccrediteerd. Bij ons volg je dus een opleiding op niveau en van kwaliteit. Als je de natuurcoach opleiding wilt volgen kun je je vandaag nog inschrijven.  

Eerst meer kennis maken met de opleiding natuurcoach? Kom zeker langs op onze kennismakingsdag waar we je graag meer vertellen over de natuurcoach opleiding, over het werk als natuurcoach en over de doorgroei mogelijkheden. 

Spirituele Natuurcoach opleidingen  

Afbeelding van de Natuurcoach opleiding van Wielwerk opleidingen De natuurcoach opleiding van Wielwerk Opleidingen is één van de drie belangrijkste spirituele opleidingen die je bij ons kunt volgen. Het is in feite een onderdeel van het complete programma tot holistisch therapeut. Er wordt in eerste instantie gestart met de fase Persoonlijke Ontwikkeling die de basis vormt voor de opleiding natuurcoach. Met het coach-traject en daarna de therapeut-fase ben je bij ons na 4 jaar volwaardig holistisch therapeut. 

 Je hebt als deelnemer de keuze om het bij Persoonlijke Ontwikkeling en de natuurcoach opleiding te houden, of om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen bij de opleiding tot therapeut. De modules zijn dus los te volgen. Voor meer informatie over de spirituele opleidingen en de natuurcoach opleiding in het bijzonder, kun je vrijblijvend contact opnemen. wil je Dit jaar nog aan de slag met de opleiding Natuurcoach? Schrijf je dan snel in of bezoek de gratis kennis making avond. Wees wel snel want er is maar beperkt aantal plekken per opleiding en kennismaking avond.   

Kennismaking avond

Gratis brochure  

Inschrijven voor opleiding  

Reviews van Natuur coach van Wielwerk 

Ingeborg van Logchem Schreef het volgende:

 Een praktische ontdekking – In het eerste jaar heb ik veel over mezelf geleerd. Ook dingen waarvan ik dacht dat ik ze al wist. In het tweede opleidingsjaar ontvouwt jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder, maar krijg je direct tools, technieken, theorie en praktijk om de Wielwerk coach of therapeut in jou te doen groeien”

Francien van Delden over wielwerk opleidingen: 

“Na het behalen van mijn diploma als coach, ben ik met het derde jaar begonnen en dat betekent even lekker geen examens meer, maar verdieping van de theorie en me verder bekwamen in verschillende technieken.  

Elke les is een feestje
Het derde jaar staat in het teken van de verschillende ontwikkelingsfasen van de mens, met de daarbij behorende chakra’s. Langzaam maar zeker maak je je de manier van werken en het gedachtengoed van Wielwerk helemaal eigen, liefdevol begeleid door Hester en Berry. Elke les is een feestje. 

Ook thuis aan de slag
Wat het nog eens extra bijzonder maakt, is dat je door middel van POP’s (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) moet nadenken over je eigen levensfasen. De gesprekken die ik daardoor met mijn moeder en mijn zusjes heb gehad zijn voor mij heel erg waardevol geweest.”  

Kijk voor meer verhalen bij de reviews!

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Agenda

13 juli 2021

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met ons. We vertellen je graag over onze opleidingen en de unieke Wielwerkmethode. Wees welkom! Meld je...

Lees meer

31 augustus 2021

Kennismakingsmiddag Tijdens deze middag kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met ons. We vertellen je graag over onze opleidingen en de unieke Wielwerkmethode. Wees welkom! Meld...

Lees meer

4 september 2021

Start van 3-fasen opleiding. Deze omvat de volgende fasen: Fase 1: Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Fase 2: Opleiding Coach Fase 3: Opleiding Therapeut Bekijk de opleidingen of download de...

Lees meer

22 september 2021

Start van 3-fasen opleiding. Deze omvat de volgende fasen: Fase 1: Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Fase 2: Opleiding Coach Fase 3: Opleiding Therapeut Bekijk de opleidingen of download de...

Lees meer

12 oktober 2021

Kennismakingsavond Tijdens deze avond kun je kennis maken met onze opleiding, onze locatie en met ons. We vertellen je graag over onze opleidingen en de unieke Wielwerkmethode. Wees welkom! Meld je...

Lees meer

21 november 2021

Wielspel Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt, wat jouw schaduw is? Wil je nou wel eens weten waar jouw unieke kansen liggen? Op...

Lees meer

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!