Natuurcoach opleiding

De natuurcoach opleiding van Wielwerk Opleidingen is een KTNO en CRKBO gecertificeerde opleiding en beslaat twee jaar. In het opleidingstraject leer je coachingstechnieken, gesprekstechnieken, non-verbale communicaties en meer. Dit allemaal aan de hand van de Wielwerkmethode die de kernwaarde vormt voor de natuurcoach opleiding. Tijdens de scholing leer je werken met de innerlijke natuurlijke processen van jouw cliënt. Je leert hoe je alle niveaus van het probleem kunt benaderen en aandacht kunt geven. Laat je informeren op onze kennismakingsdagen.

Tijdens de natuurcoach opleiding krijg je praktische lessen die jou leren hoe je als natuurcoach een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van anderen. De niveaus die we je leren aanspreken bij de opleiding natuurcoach zijn het mentale, het energetische, het emotionele, het fysieke en het spirituele niveau.
 
Aanmelden kennismakingsdag Brochure aanvragen

Opleiding natuurcoach bij Wielwerk Opleidingen

De opleiding natuurcoach volgen bij Wielwerk Opleidingen betekent een leertraject van twee jaar aangaan. De lessen worden gemiddeld tweewekelijks gegeven en de opleidingscyclus bestaat uit 20 lessen. De opleiding is op hbo-niveau en volledig geaccrediteerd. Bij ons volg je dus een opleiding op niveau en van kwaliteit. Als je de natuurcoach opleiding wilt volgen kun je je vandaag nog inschrijven.

Eerst meer kennis maken met de opleiding natuurcoach? Kom zeker langs op onze kennismakingsdag waar we je graag meer vertellen over de natuurcoach opleiding, over het werk als natuurcoach en over de doorgroei mogelijkheden.

Spirituele opleidingen

De natuurcoach opleiding van Wielwerk Opleidingen is één van de drie belangrijkste spirituele opleidingen die je bij ons kunt volgen. Het is in feite een onderdeel van het complete programma tot holistisch therapeut. Er wordt in eerste instantie gestart met de fase Persoonlijke Ontwikkeling die de basis vormt voor de opleiding natuurcoach. Met het coachtraject en daarna de therapeutfase ben je bij ons na 4 jaar volwaardig holistisch therapeut.

Je hebt als deelnemer de keuze om het bij Persoonlijke Ontwikkeling en de natuurcoach opleiding te houden, of om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen bij de opleiding tot therapeut. De modules zijn dus los te volgen. Voor meer informatie over de spirituele opleidingen en de natuurcoach opleiding in het bijzonder, kun je vrijblijvend contact opnemen. Nog dit jaar aan de slag? Schrijf je vandaag in!

 

Inschrijven Recensies

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier