Integratieve therapie opleiding

Wie zoekt naar een erkende integratieve therapie opleiding, zit bij Wielwerk Opleidingen op het juiste adres. Al 5 jaar zijn wij specialist in alternatieve therapie. Met onze 4-jarige opleiding op hbo-niveau word je intensief opgeleid tot integratief therapeut op basis van de Wielwerkmethode.

hand die uitreikt naar open zee

Wij nemen jou mee in de wereld van de natuurlijke cyclus en leren jou alles over de verbinding tussen mens en aarde.

De Wielwerkmethode is gericht op het oplossen van persoonlijke problemen met behulp van natuurlijke stromingen. Met de integratieve therapie opleiding streven we naar een balans tussen mens en natuur waarbij alles volgens een natuurlijke ‘flow’ verloopt.

De natuurlijke stroom moet weer in beweging komen. Wij proberen blokkades uit het verleden weg te nemen. Als integratief therapeut ga je hiervoor in op gedachten, gevoel, emoties, gedrag, lichaam, materie en spiritualiteit van de cliënt.

 

Hoe is de integratieve therapie opleiding opgebouwd?

De integratieve therapie opleiding bestaat uit 3 fasen. De gehele opleiding duurt 4 jaar.

  • In jaar 1 wordt ingegaan op persoonlijke ontwikkeling waarbij de introductie van de Wielwerkmethode centraal staat.
  • In jaar 2 word je opgeleid tot coach waarin je jouw persoonlijke ontwikkeling verder gaat uitdiepen zodat je vanuit jezelf een ander kan reflecteren.
  • In jaar 3 en 4 van de integratieve therapie opleiding wordt ingegaan op de therapietechnieken.
  • De laatste fase van de integratieve therapie opleiding staat compleet in het teken van therapievormen en interventies.

 

Brochure aanvragen

Wat kun je met een integratieve therapie opleiding?

crkbo geregistreerde instellingDoor ons uitgebreide programma leer je alle facetten van alternatieve therapie. Je kunt aan de slag gaan als coach en als integratief therapeut. Doordat onze opleidingen en bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO), kun je je na je studie aanmelden bij een beroepsvereniging.

Hierdoor creëer je de mogelijkheid voor zorgverzekeraars om de door jou gegeven coaching, counseling of therapie geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Door onze accreditatie door KTNO en daarnaast de erkenning door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ben je bij ons verzekerd van een opleiding op niveau en van uitstekende kwaliteit.

Wil je graag meer informatie over onze integratieve therapie opleiding of heb je andere vragen? Wij staan je graag te woord:

Berry: 06-50238160

Hester: 06-42923067.

Mailen kan naar: contact@wielwerkopleidingen.nl.

 

Contact Inschrijven

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier