Holistische opleiding

holistische opleidingWie zoekt naar een professionele holistische opleiding op hbo-niveau kan terecht bij Wielwerk Opleidingen. Al meer dan 5 jaar hét adres voor een praktijkgerichte opleiding tot holistisch therapeut. Onze opleiding is door de KTNO en CRKBO geaccrediteerd en daarmee ben je verzekerd van kwaliteit en niveau. Kom naar onze kennismakingsdagen en laat je informeren over onze holistische opleiding!

Aanmelden kennismakingsdag

Kern van onze holistische opleiding is dat je je als therapeut gaat richten op het geheel. Holistisch kijken noemen we dat. Elementen als energie, emotie, gedrag maar ook sociale, spirituele en fysieke gesteldheid zijn allemaal onderdelen die centraal staan in de opleiding tot holistisch therapeut. Door het denken vanuit deze elementen ben je in staat om iemand volledig te kunnen begeleiden en zo nodig interventies toe te passen.

De holistische opleiding is gebaseerd op de Wielwerkmethode. Deze unieke methode is effectief bewezen en gaat uit van een balans tussen mens en natuur.

Opleiding holistisch therapeut

opleiding holistisch therapeutOnze holistische opleiding is een traject van 4 jaar. Je wordt in feite opgeleid tot holistisch therapeut en de opleiding bestaat uit meerdere fasen. Het eerste jaar wordt compleet toegewijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit traject is erg belangrijk. Je leert jezelf ontdekken en met die kennis kun jij uiteindelijk anderen begeleiden. Hier wordt dus veel aandacht aan besteed.

In het tweede jaar van onze holistische opleiding kun je jezelf ontwikkelen tot coach. Je leert anderen begeleiden en te adviseren vanuit de holistische visie. In het derde en vierde jaar ga je nog meer de diepte in en kun jij na de opleiding aan de slag als holistisch therapeut. Alle fasen zijn los te volgen. Het vierjaren traject is in feite niet verplicht. Heb je vragen over de holistische opleiding? Wij staan klaar voor al jouw vragen.

Het opleidingstraject uitgelegd Neem contact op

Onze opleiding vindt plaats in Culemborg en is tweewekelijks. Dit biedt jou de mogelijkheid om naast werk een volwaardige opleiding tot holistisch therapeut te volgen. Per leerjaar zijn er 20 lesdagen. Wij hebben regelmatig nieuwe startdata. Kijk hiervoor op onze inschrijfpagina en kies een datum waarop je wilt beginnen.

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier