Weekendworkshop: Het Wonder van het Wiel

De natuur is een wonder, vandaar de naam van deze workshop. Tijdens dit weekend maak je kennis met de magie en het wonder van het (Medicijn)Wiel. Het Wiel is al zo oud als de aarde zelf. Alle natuurvolkeren leefden in contact met de aarde en haar natuurlijke stroom. De meesten van ons zijn het contact met de aarde en deze stroom kwijt geraakt. Door mee te gaan met de natuurlijke stroom van dingen kom je dichterbij wie jij bent en wat jij wilt zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Je voelt de steun van moeder Aarde en je voelt je gedragen. Dit alles zorgt voor een diep vertrouwen in ‘hoe de dingen gaan’ in je leven.

Deze ervaringsworkshop neemt je mee op reis door het Wiel. Je maakt kennis met de krachten die je ondersteunen om dingen achter je te laten. Dat kunnen oude patronen zijn, ondermijnende gedachten of emoties. Ook maak je kennis met de voedende aspecten van de natuur, deze ondersteunen je in dat wat je in jezelf op wilt bouwen.
Door je met het Wiel te verbinden kun je tijdens deze workshop loslaten en ontvangen door middel van de symbolische rituelen die we samen zullen doen. Je voelt de steun, de ontspanning en het vertrouwen die in het Wiel te vinden zijn.
Deze workshop is naast de wonderlijke reis naar het Wiel ook een wonderlijke reis naar Jezelf!

Maandag:
Het programma van de maandag is erop gericht om je van buiten naar binnen te brengen. Je komt bij datgene diep in jezelf wat jij los wilt laten en wat er aan toe is om losgelaten te worden. Een appel trekken we niet onrijp van een boom, zo wil datgene wat jij wilt loslaten ook ‘rijp’ zijn om losgelaten te mogen worden, dan gaat het vanzelf en laat het jou los.
Deze dag maak je kennis met het Wiel. We doen een dankbaarheidsritueel en sluiten de dag af met een vuurritueel.
Eten doen we samen met elkaar. Het is een dag van zijn, een dag van voelen, een dag met jezelf.

Dinsdag:

Na de nacht is er ruimte ontstaan voor nieuwe groei. Het is een dag om vanuit je binnenwereld weer naar buiten te kijken.
Wat mag je meenemen? Wat mag er gaan groeien in jou?
Vanuit de leegte ontstaan er nieuwe inzichten en mogelijkheden.
We gebruiken het Wiel om je nieuwe groei kracht bij te zetten en je maakt een symbool van je nieuwe zelf.
Het is een dag van lichtheid, een dag van mogelijkheden, een dag van jij in de wereld!

Kernwoorden van deze workshop zijn:
Stromen
Natuurlijk
Plezier
Ervaren
Zijn
Beweging
Creatief
Ontvangen
Loslaten
Vertrouwen
Steun
Samen
Stilte
Tijd
Jij
Ik
Ziel

Data:
De workshop vindt plaats op maandag en dinsdag 1 en 2 mei 2017.
Dit zijn de dagen van het Keltische Beltane feest. Dit feest is door de eeuwen heen gevierd als vruchtbaarheidsfeest. De natuur is wakker en de weiden staan vol jonge dieren. De bomen zijn gevuld met bloesems, insecten vliegen af en aan. Het zaad begint diep in de aarde te ontkiemen. De eerste planten zullen snel boven de grond uitkomen. De hele aarde trilt van nieuw leven en nieuwe creatie. Dit is een prachtige tijd om jouw leven kracht bij te zetten, om te beslissen wat jij vruchtbaar wilt laten zijn in jouw leven.
Maandag 1 mei 2017 10.00-21.30 uur
Dinsdag 2 mei 2017 10.00-15.00 uur

Meld je NU aan!

Kosten:
Deze workshop kost € 195,-. Daarin is inbegrepen: materiaal, lunch, koffie, thee, water, fruit, noten.
Voor het diner van maandagavond hebben we een potluck. Iedereen brengt een klein gerecht mee voor op de grote tafel. We genieten dan samen van de gemaakte gerechten.
VROEGBOEKKORTING: Aanmelden voor 1 april 2017: € 175,-

Omdat we graag veel persoonlijke aandacht geven is er plaats voor maximaal 10 personen.

Overnachten:
Als je graag wilt overnachten dan is dat (zonder extra kosten) mogelijk op de opleidingslocatie, maar er is geen douche of wasgelegenheid aanwezig. Wel een kraantje bij de toiletten.
Wil je graag luxer overnachten dan kan dat (op eigen kosten) in één van de verschillende B&B’s die Culemborg rijk is: Klik op de link om te reserveren: Bed and Breakfast Culemborg

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure of schrijf je nu in voor onze workshops of opleidingen!

Gratis brochure

Inschrijfformulier