Erkende psychosociale therapie opleiding

Wielwerk Opleidingen is het adres voor een erkende psychosociale therapie opleiding evenals bij- en nascholingen die volgens de normen van de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) worden uitgevoerd.

erkende psychotherapie opleiding

De 4-jarige opleiding bestaat uit: Persoonlijke Ontwikkeling, de natuurcoach opleiding en integratieve therapie opleiding en zijn allemaal voorzien van een kwaliteitsmerk. De opleidingen zijn op hbo-niveau.

Leer alles over onze opleidingstrajecten tijdens de kennismakingsdagen of vraag meer informatie aan.

Aanmelden Kennismakingsavond Informatie aanvragen

 

De spirituele opleidingen die je bij Wielwerk Opleidingen kunt volgen zijn erkend en dat geeft je na het afronden van de studie ook diverse mogelijkheden.

Als afgestudeerd student aan onze erkende psychosociale therapie opleiding met daarbinnen alle opleidingsvormen krijg je de vrijheid om je aan te melden bij een beroepsvereniging.

Vanuit een beroepsvereniging kunnen zorgverzekeraars je coaching, counseling of therapie die je de cliënten biedt, geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Waarom Wielwerk Opleidingen?

Om je de garantie te bieden dat alle spirituele opleidingen bij Wielwerk Opleidingen ook daadwerkelijk erkende psychosociale therapie opleidingen zijn, dragen ze allen een accreditatie van het KTNO. Wielwerk Opleidingen is bovendien geregistreerd en goedgekeurd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Met deze registratie en keuring voldoen wij aan alle kwaliteitseisen van dit overheidsregister.

CRKBO geregistreerde instelling logo

Wat betekent dit voor jou? Als erkende psychosociale therapie opleiding met daarbinnen de verschillende en opvolgende trajecten, weet je dat je na het volgen van de opleiding ook daadwerkelijk als natuurcoach of holistische therapeut aan het werk kunt.

Alle opleidingen van Wielwerk Opleidingen zijn niet alleen erkende psychosociale therapie opleidingen, maar dragen tevens een kwaliteitskeurmerk.

Je bent bij Wielwerk Opleidingen dus aan het juiste adres voor een uitmuntende opleiding tot coach en opleiding tot therapeut met onze erkende psychosociale therapie opleiding.

Als je hier nog vragen over hebt beantwoorden we die natuurlijk graag. Ook als je specifieke vragen hebt over de stappen tijdens of na het volgen van de opleiding. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Recensies

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier