Ontdek de erkende opleiding psychotherapeut

erkende opleiding psychotherapeutEen KTNO en CRKBO erkende opleiding tot psychotherapeut volg je bij Wielwerk Opleidingen. Al ruim 5 jaar zijn wij succesvol opleider in psychotherapie op hbo-niveau. De vier jaar durende opleiding (deeltijd) is een reis van ontdekkingen. Onze basis: vanuit jezelf een ander helpen. Ben jij benieuwd of psychotherapie bij jou past? Kom naar een van onze kennismakingsdagen of neem contact met ons op en wij voorzien jou van persoonlijk advies.
 
 
Aanmelden kennismakingsdag Brochure aanvragen
 
Als psychotherapeut bied je persoonlijke ondersteuning bij het oplossen van persoonlijke problemen. In onze opleiding staat daarbij de Wielwerkmethode centraal. Vanuit energie, emotie, gedrag maar ook het sociale en spirituele aspect komen voorbij. Jouw eigen ontwikkeling staat in het volledige traject allereerst centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen diepgaande zelfkennis jou in staat stelt om jezelf te helpen en zo nodig een ander. In jaar 2 staat de opleiding tot coach centraal. In jaar 3 en 4 wordt verder uitgewerkt naar de opleiding tot psychotherapeut.

De drie fasen tot psychotherapeut

Onze vierjarige opleiding bestaat uit drie fasen welke afzonderlijk te volgen zijn. Onze erkende opleiding tot psychotherapeut is er dan ook niet alleen om opgeleid te worden tot coach of therapeut, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Jezelf leren kennen en alle innerlijke processen die daarbij komen kijken. De opleiding vindt tweewekelijks plaats. Je kunt bij ons dan ook gemakkelijk de psychotherapeut opleiding in deeltijd volgen.

Onze natuurgerichte psychotherapie opleiding behoeft geen vooropleiding. Een ontdekkingsreis naar jezelf of het volledige programma naar coach of therapeut kun je dan ook te allen tijde bij ons volgen. In jouw reis volgens de Wielwerkmethode leer je alle kanten van jezelf kennen. Een reis langs angsten maar ook kansen. Je zult leren beschikking te krijgen over persoonlijke doelen en de wegen om deze te bereiken. Een reis die het nemen waard is en een basisbeginsel voor een goede psychotherapeut.

Wil je graag natuurgerichte psychotherapie studeren en ben je benieuwd naar de ervaringen van onze oud-studenten? Lees dan op onze website de ervaringen.
 
Recensies
 
erkende opleider psychotherapieWielwerk Opleidingen is een erkende organisatie en biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van psychotherapie. Zowel een volledig erkende opleiding tot psychotherapeut als workshops over het Innerlijk Kind kun je bij ons volgen. Een ontdekkingsreis naar jezelf en van daaruit een ander ondersteunen in een persoonlijk ontwikkelproces, wij helpen jou hierbij op weg.

Neem voor vragen over onze erkende opleiding tot psychotherapeut gerust contact met ons op.

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure of schrijf je nu in voor onze workshops of opleidingen!

Gratis brochure

Inschrijfformulier