Ontdek de erkende opleiding psychosociaal therapeut

erkende opleiding psychotherapeutEen KTNO en CRKBO erkende opleiding tot psychosociaal therapeut volg je bij Wielwerk Opleidingen. Al ruim 5 jaar zijn wij succesvol opleider in psychosociale therapie op hbo-niveau. De vier jaar durende opleiding (deeltijd) is een reis van ontdekkingen. Onze basis: vanuit jezelf een ander helpen. Ben jij benieuwd of psychosociale therapie bij jou past? Kom naar een van onze kennismakingsdagen of neem contact met ons op en wij voorzien jou van persoonlijk advies.

Aanmelden kennismakingsdag Brochure aanvragen

Als psychosociaal therapeut bied je persoonlijke ondersteuning bij het oplossen van persoonlijke problemen. In onze opleiding staat daarbij de Wielwerkmethode centraal. Vanuit energie, emotie, gedrag maar ook het sociale en spirituele aspect komen voorbij. Jouw eigen ontwikkeling staat in het volledige traject allereerst centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen diepgaande zelfkennis jou in staat stelt om jezelf te helpen en zo nodig een ander. In jaar 2 staat de opleiding tot coach centraal. In jaar 3 en 4 wordt verder uitgewerkt naar de opleiding tot psychosociaal therapeut.

De drie fasen tot psychosociaal therapeut

Onze vierjarige opleiding bestaat uit drie fasen welke afzonderlijk te volgen zijn. Onze erkende opleiding tot psychosociaal therapeut is er dan ook niet alleen om opgeleid te worden tot coach of therapeut, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Jezelf leren kennen en alle innerlijke processen die daarbij komen kijken. De opleiding vindt tweewekelijks plaats. Je kunt bij ons dan ook gemakkelijk de psychosociaal therapeut opleiding in deeltijd volgen.

Onze natuurgerichte psychosociale therapie opleiding behoeft geen vooropleiding. Een ontdekkingsreis naar jezelf of het volledige programma naar coach of therapeut kun je dan ook te allen tijde bij ons volgen. In jouw reis volgens de Wielwerkmethode leer je alle kanten van jezelf kennen. Een reis langs angsten maar ook kansen. Je zult leren beschikking te krijgen over persoonlijke doelen en de wegen om deze te bereiken. Een reis die het nemen waard is en een basisbeginsel voor een goede psychosociaal therapeut.

Wil je graag natuurgerichte psychosociale therapie studeren en ben je benieuwd naar de ervaringen van onze oud-studenten? Lees dan op onze website de ervaringen.

Recensies

erkende opleider psychotherapieWielwerk Opleidingen is een erkende organisatie en biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van psychosociale therapie. Zowel een volledig erkende opleiding tot psychosociaal therapeut als workshops over het Innerlijk Kind kun je bij ons volgen. Een ontdekkingsreis naar jezelf en van daaruit een ander ondersteunen in een persoonlijk ontwikkelproces, wij helpen jou hierbij op weg.

Neem voor vragen over onze erkende opleiding tot psychosociaal therapeut gerust contact met ons op.

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier