Roger van der Velde

Roger van der Velde

Ik was op zoek naar een opleiding tot coach/holistisch therapeut, in navolging op mijn opleiding intuïtieve ontwikkeling. Buiten coaching en therapie waren voor mij kernwaarden : natuur, spiritualiteit, intuïtie en persoonlijke ontwikkeling.

Het sprak me direct aan
Ik kwam terecht op de site van Wielwerk Opleidingen waar een 3-fase opleiding aangeboden werd die mij direct aansprak; een twee jarige opleiding tot coach die vooraf gegaan zou worden door een jaar persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding die voldeed aan al mijn kernwaarden vanwege de sterke en mooie koppeling met de natuurlijke cyclus, de jaargetijden/elementen.
Open dag bezocht in Culemborg, een open en hartelijke uitstraling en een toelichting geheel in lijn met de opleiding… warmte, uitdaging, en boordevol passie. Diezelfde avond de aanmelding geregeld.

Echt vakmanschap
Beide docenten, Hester en Berry, zijn gepassioneerd, inhoudelijk door de wol geverfd en beschikken over hele stevige basis vanuit de praktijk.
De opbouw en de einddoelen van de opleidingsjaren zijn helder, de groepen zijn niet te groot zodat individuele aandacht gewaarborgd is. Inhoud op de vele onderdelen van het vak, praktijk voorbeelden, oefeningen en passie lopen als een rode draad door de opleiding.

Een praktische opleiding
Lessen gedurende een gehele dag en toch iedere keer vol energie, kennis en passie weer naar huis.
Ook na het behalen van het diploma, veel ondersteuning ontvangen bij het starten van mijn eigen coachingspraktijk.
Een aanrader voor diegene die op zoek is naar een kwalitatief goede opleiding tot coach /therapeut, met een sterke koppeling naar de natuurlijke cyclus en de praktijk van alle dag.
Een docenten duo dat zelfontwikkeling, persoonlijk leiderschap en de inhoud van het vak hoog in het vaandel hebben staan.

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier