Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Margreet Leffers

Ik startte de 3-fasen-opleiding, met de bedoeling om in ieder geval jaar 1 (persoonlijke ontwikkeling) en héél misschien ook 2 (coach) af te ronden. Omdat de opleiding me zó veel heeft gebracht, heb ik inmiddels jaar 3 ook afgerond. Niet alleen voor mezelf, maar ook omdat ik graag het leven van andere mensen een beetje mooier wil maken.

De ontwikkeling van de mens
Jaar 3, ofwel het eerste deel van de opleiding tot alternatief psychosociaal therapeut, behandelt de hele ontwikkeling van de mens, van geboorte tot volwassenheid. Hoe het zou moeten gaan om tot een volkomen gebalanceerd mens uit te groeien, maar nog meer wat er allemaal ‘mis’ kan gaan met alle gevolgen vandien. En, nog belangrijker, wat je er als Wielwerk-therapeut aan kan bijdragen om de balans te herstellen.

Gekoppeld aan mijn eigen ontwikkeling
Iedere lesdag voelt als een ‘feestje’ en brengt nieuwe kennis. Tijdens dit derde jaar neem je je eigen persoonlijke ontwikkeling vanaf geboorte tot volwassenheid onder de loep, dit loopt synchroon aan hetgeen in de lessen wordt behandeld. Je krijgt dus heel veel inzicht in de psychologische ontwikkeling van de mens in het algemeen, maar ook in je persoonlijke proces.

De natuurlijk flow
Wat voor mijzelf het meest bijzondere aan de opleiding tot Wielwerk-therapeut is, is dat er steeds wordt uitgegaan van de natuurlijke stroom die in ons allemaal aanwezig is. In de opleiding leer je alles over dát wat de stroom blokkeert én hoe je die blokkades opheft. Je loopt een tijdje met iemand mee en helpt hem de regie over zijn eigen leven terug te pakken, hoe mooi is dat…

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!