Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau

Miranda Faber

Ruim twee jaar geleden vroeg mijn vriendin mij mee te gaan naar de open dag van Wielwerk Opleidingen. Een groot cadeau aan mezelf, zo bleek. Enthousiast geworden door de gepassioneerde manier waarop de docenten vertelden over hun zelf ontwikkelde, zeer aansprekende Wielwerkmethode schreven wij ons in. En ik heb er nog geen dag spijt van gehad.

Alles staat met elkaar in verband
In het eerste jaar (fase 1) wordt er voornamelijk gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling, met behulp van technieken die je later als coach/ therapeut kunt inzetten bij cliënten. Hoewel af en toe confronterend, een zeer waardevol jaar, dat me veel inzichten heeft gebracht over mezelf en de werking van gedachten, acties, emoties en de gevolgen daarvan in het lichaam. Het is me door de Wielwerkmethode duidelijk geworden dat alles met elkaar in verband staat.

Vol verwondering en zo lekker praktisch
Het tweede jaar (fase 2) is het coachingsjaar. In dit jaar heb ik meer inzicht gekregen in de manieren waarop de methode toegepast kan worden om de stroom bij een cliënt weer op gang te helpen. Tot mijn verbazing en grote verwondering heeft de toepassing van één van de geleerde technieken een proefcliënt van zweetvoeten afgeholpen, een ander van straatvrees en weer een andere cliënt is vrijwel van haar nachtelijke epileptische aanvallen af.
Verder heb ik in deze fase veel praktische handreikingen gekregen over het opzetten van een eigen praktijk.

Op naar meer kennis
En dan sta ik nu voor de derde fase; de tweejarige therapeutenopleiding. En ik mag wel zeggen: Ik heb er zin in! Ik sta te trappelen van nieuwsgierigheid en honger naar nieuwe kennis, vaardigheden en technieken.
Kortom; Wielwerkopleidingen voldoet aan al mijn verwachtingen en meer. Met docenten die weten waar ze het over hebben, die met de nodige humor en compassie hun kennis en vaardigheden overbrengen, verbanden zichtbaar maken en die uitstekend in staat zijn hun studenten naar een succesvol coachschap en therapeutschap te gidsen.

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Alle opleidingen & Workshops

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!