Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Alex Gijbers

Alex Gijbers

Ik heb nu het eerste jaar afgerond van Wielwerk Opleidingen. Het jaar waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik ben er met een open instelling aan begonnen, niet echt wetend wat ik ervan kon verwachten. Ik had vooraf een informatiebijeenkomst bijgewoond en had daaraan een positief gevoel overgehouden. Door het verhaal dat Hester en Berry overbrachten maar ook door de sfeer die er hing.

Een veilige sfeer
Dat gevoel had ik bij de eerste dag van de opleiding meteen weer. Hester en Berry weten een sfeer te creëren in de groep die heel veilig voelt en waarin je je durft bloot te geven. Het is heel bijzonder om met een aantal mensen die je nooit eerder ontmoet hebt al zo snel zo veel te delen over heel persoonlijke dingen, in korte tijd ben je daardoor een hechte groep en er wordt veel gelachen.

Je pakt op wat bij je past
Qua inhoud is het eerste jaar vrij gevarieerd. Verschillende methoden en technieken komen aan bod. Sommige spreken je meer aan, andere minder. De ene les geeft je daarom echt het gevoel dat er iets bij je geraakt wordt waarmee je verder aan de slag kunt, de andere les heeft dat effect minder. Dat is prima, je pikt gewoon dat mee waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past.

Mix van inzichten
Mijn achtergrond ligt in de hulpverlening en ik ben afgestudeerd als psycholoog. In de opleiding zit een prettige mix van inzichten uit de psychologie en wat meer spirituele benaderingen. Mij spreekt deze combinatie erg aan. Het resulteert in een holistische visie op de mens, zijn gedrag en zijn omgeving.

Nieuwe inzichten in mezelf
Het eerste jaar heeft me veel opgeleverd. Nieuwe inzichten in mezelf en mijn relaties, tools om bepaalde zaken aan te pakken die ik wil veranderen, handvatten die ik kan gebruiken in mijn werk en iedere keer een gezellig en intiem samenzijn met mijn medestudenten. Ik begin met enthousiasme en nieuwsgierigheid aan jaar 2!

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!