Sanne de Roon

Eigenlijk zou iedereen tenminste 1 jaar de opleiding moeten volgen
Deze opleiding verandert je leven in positieve zin. In het eerste jaar maak je kennis met de Wielwerkmethode. Die loopt als een rode draad door de opleiding heen. De methode is praktisch en altijd en overal toepasbaar en blijkt steeds weer te ‘kloppen’. Dat is fijn voor je eigen ontwikkeling maar natuurlijk ook in je werk als coach of therapeut. Je hebt mensen echt iets te leren, iets mee te geven.

Het heeft mijn leven verrijkt
De docenten, Hester en Berry, zijn enthousiast, gedreven en kundig, met allebei hun eigen manier van lesgeven. Ik ga altijd met veel plezier naar school en de opleiding heeft mijn leven echt verrijkt; ik kijk met andere ogen naar de wereld, naar mijn relatie met anderen en naar mezelf. Daar ben ik Hester en Berry heel erg dankbaar voor.

 

Nog een klein schooljaartje, dan zit het er op…ik zal de lesdagen, mijn mede- studenten en mijn docenten missen!

www.allesopnrijtje.nl

Lees hier alle verhalen van anderen