Rob van Oevelen

Rob van Oevelen

Voordat ik aan Wielwerk Opleidingen begon was ik op zoek naar extra handvaten om mensen in mijn directe omgeving nog beter te leren begrijpen en om het coachen wat ik regelmatig prive en beroepsmatig doe aan te vullen c.q. te verbeteren. Dus ging ik op zoek naar een praktische opleiding die me veel tools kon geven op het vlak van individuele bewustwording in combinatie met de omgang met andere individuen cq groepen. Tools om vast te stellen wat ons individueel prikkelt en doet bewegen, bezwaard, vrolijk maakt, het voelen beinvloedt, de weeffouten in ons huidige bewustzijn blootlegt.

Na wat gesprekken met vrienden die zich o.a. met psychotherapie bezighouden plus wat onderzoek via internet en enkele bezoeken aan diverse opleidingsinstituten kwam ik uit bij deze opleiding.

Een echte eye-opener
Het 1e jaar was voor mij een echte eye-opener, een verkenningsjaar dat vooral bedoeld is om jezelf en de groep, waarmee je dat jaar op pad bent, te leren ontdekken. Dit is ook wel logisch want als je jezelf niet kent, kun je anderen niet goed helpen om de weg naar hun ware zelf te vinden. De omgeving en sfeer die Hester en Berry creëren zorgen ervoor dat eenieder zich veilig en vrij voelt om zichzelf te laten zien en kwetsbaar op te stellen.

Veel afwisseling
Wat ik daarnaast sterk vind aan deze opleiding is dat de lessen interactief verzorgd worden en er veel geoefend wordt met methodieken in kleinere groepsverbanden. Geen enkele les is hetzelfde omdat er heel wat persoonlijke thema´s zijn die worden uitgediept op allerlei manieren.

Ikzelf die vind dat ik nogal wat levenservaring heb ben mezelf diverse keren tegengekomen en ben nu nog steeds bezig om de opgedane informatie te verwerken en om te zetten, m.a.w. mezelf af te pellen, om te transformeren naar mijn ware zelf.

Kortom een opleiding die vanuit het fundament echt is en continue inspireert.

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier