Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Rob van Oevelen

Rob van Oevelen

Voordat ik aan Wielwerk Opleidingen begon was ik op zoek naar extra handvaten om mensen in mijn directe omgeving nog beter te leren begrijpen en om het coachen wat ik regelmatig prive en beroepsmatig doe aan te vullen c.q. te verbeteren. Dus ging ik op zoek naar een praktische opleiding die me veel tools kon geven op het vlak van individuele bewustwording in combinatie met de omgang met andere individuen cq groepen. Tools om vast te stellen wat ons individueel prikkelt en doet bewegen, bezwaard, vrolijk maakt, het voelen beinvloedt, de weeffouten in ons huidige bewustzijn blootlegt.

Na wat gesprekken met vrienden die zich o.a. met psychotherapie bezighouden plus wat onderzoek via internet en enkele bezoeken aan diverse opleidingsinstituten kwam ik uit bij deze opleiding.

Een echte eye-opener
Het 1e jaar was voor mij een echte eye-opener, een verkenningsjaar dat vooral bedoeld is om jezelf en de groep, waarmee je dat jaar op pad bent, te leren ontdekken. Dit is ook wel logisch want als je jezelf niet kent, kun je anderen niet goed helpen om de weg naar hun ware zelf te vinden. De omgeving en sfeer die Hester en Berry creëren zorgen ervoor dat eenieder zich veilig en vrij voelt om zichzelf te laten zien en kwetsbaar op te stellen.

Veel afwisseling
Wat ik daarnaast sterk vind aan deze opleiding is dat de lessen interactief verzorgd worden en er veel geoefend wordt met methodieken in kleinere groepsverbanden. Geen enkele les is hetzelfde omdat er heel wat persoonlijke thema´s zijn die worden uitgediept op allerlei manieren.

Ikzelf die vind dat ik nogal wat levenservaring heb ben mezelf diverse keren tegengekomen en ben nu nog steeds bezig om de opgedane informatie te verwerken en om te zetten, m.a.w. mezelf af te pellen, om te transformeren naar mijn ware zelf.

Kortom een opleiding die vanuit het fundament echt is en continue inspireert.

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!