Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Minzina van Beekum

Minzina van Beekum

Eén van de beste beslissingen
Mijn keuze voor de 3 fasen opleiding tot therapeut is werkelijk één van de beste beslissingen in mijn leven. De Wielwerkjaren hebben in mijn persoonlijke leven veel mooie, subtiele en soms drastische veranderingen teweeg gebracht. Natuurlijk moet je voordat je aan de slag kan gaan als therapeut aan je persoonlijke ontwikkeling werken dat mag duidelijk zijn, maar deze ontwikkeling stopt niet na je diploma. Je hebt zoveel tools aangereikt gekregen waar je de rest van je leven op aarde mee verder kan. En zo fijn, als je dat nog niet deed, leer je hier jezelf echt accepteren zoals je bent. Everyone is awesome!

Alle lessen zijn zo waardevol en worden echt deel van jou. Natuurlijk gaat het wiel niet meer uit je systeem. Het wordt namelijk naast dat het een prachtige, praktische en zo logische werkvorm is ook deel van je levenswijze!

 

Om nooit meer te vergeten
Door een heel simpele techniek heb ik iets waar ik al mijn hele leven mee aan het worstelen ben geweest kunnen omwentelen. Machtig mooi om door te kunnen geven aan anderen. Soms zijn dingen zo simpel en eenvoudig. Echt fantastisch!

 

Liefdevolle docenten
Ik heb heel veel respect voor de oprichters; Hester en Berry Burghout. Deze bijzondere mensen stoppen zoveel liefde en persoonlijke aandacht in alles, dat kan alleen maar een succes worden! De lessen waren telkens weer een feestje! Hoewel er altijd veel diepgang was waren de leerzame lessen ook vol humor. De natuurlijke stroom altijd volgend. Dat was zo fijn aan de opleiding. Niets ging anders dan de natuurlijke stroom. De wijsheid van de docenten en de kennis van de natuur en hoe zij ons vaak symbolisch toespreekt heeft deze opleiding tot een hele waardevolle ervaring in mijn leven gemaakt. Het heeft als het ware mijn leven verrijkt! Kennis werd overgedragen op het gevoel en raakt je als volledig mens. Alle vlakken werden aangeraakt, emotioneel, mentaal, lichamelijk en energetisch. Alles mocht er zijn, zonder oordeel en dat alleen al is zo heerlijk! Zo kijken naar mezelf was nieuw! En vanuit jezelf naar de ander. Beschouwen wat er gebeurt zonder oordeel.

 

Deze opleiding onderscheidt zich van alle andere therapeuten opleidingen. Het is niet alleen de holistische werkwijze a.d.h.v. het wiel met windrichtingen maar naar mijn mening ook de enorme dosis persoonlijke aandacht en liefde voor het vak, voor de mens en de aarde die deze opleiding uniek maakt!

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!