Minzina van Beekum

Minzina van Beekum

Eén van de beste beslissingen
Mijn keuze voor de 3 fasen opleiding tot therapeut is werkelijk één van de beste beslissingen in mijn leven. De Wielwerkjaren hebben in mijn persoonlijke leven veel mooie, subtiele en soms drastische veranderingen teweeg gebracht. Natuurlijk moet je voordat je aan de slag kan gaan als therapeut aan je persoonlijke ontwikkeling werken dat mag duidelijk zijn, maar deze ontwikkeling stopt niet na je diploma. Je hebt zoveel tools aangereikt gekregen waar je de rest van je leven op aarde mee verder kan. En zo fijn, als je dat nog niet deed, leer je hier jezelf echt accepteren zoals je bent. Everyone is awesome!

Alle lessen zijn zo waardevol en worden echt deel van jou. Natuurlijk gaat het wiel niet meer uit je systeem. Het wordt namelijk naast dat het een prachtige, praktische en zo logische werkvorm is ook deel van je levenswijze!

 

Om nooit meer te vergeten
Door een heel simpele techniek heb ik iets waar ik al mijn hele leven mee aan het worstelen ben geweest kunnen omwentelen. Machtig mooi om door te kunnen geven aan anderen. Soms zijn dingen zo simpel en eenvoudig. Echt fantastisch!

 

Liefdevolle docenten
Ik heb heel veel respect voor de oprichters; Hester en Berry Burghout. Deze bijzondere mensen stoppen zoveel liefde en persoonlijke aandacht in alles, dat kan alleen maar een succes worden! De lessen waren telkens weer een feestje! Hoewel er altijd veel diepgang was waren de leerzame lessen ook vol humor. De natuurlijke stroom altijd volgend. Dat was zo fijn aan de opleiding. Niets ging anders dan de natuurlijke stroom. De wijsheid van de docenten en de kennis van de natuur en hoe zij ons vaak symbolisch toespreekt heeft deze opleiding tot een hele waardevolle ervaring in mijn leven gemaakt. Het heeft als het ware mijn leven verrijkt! Kennis werd overgedragen op het gevoel en raakt je als volledig mens. Alle vlakken werden aangeraakt, emotioneel, mentaal, lichamelijk en energetisch. Alles mocht er zijn, zonder oordeel en dat alleen al is zo heerlijk! Zo kijken naar mezelf was nieuw! En vanuit jezelf naar de ander. Beschouwen wat er gebeurt zonder oordeel.

 

Deze opleiding onderscheidt zich van alle andere therapeuten opleidingen. Het is niet alleen de holistische werkwijze a.d.h.v. het wiel met windrichtingen maar naar mijn mening ook de enorme dosis persoonlijke aandacht en liefde voor het vak, voor de mens en de aarde die deze opleiding uniek maakt!

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier