Ingeborg van Logchem

Vanaf de allereerste kennismakingsdag wist ik dat ik eindelijk de opleiding had gevonden waar ik naar zocht.

Wielwerk raakte me gelijk.
Werken met het wiel beschouw ik als een heel natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, een gebeurtenis, een proces, eigenlijk naar het hele leven. Heel prettig is dat de Wielwerk benadering heel duidelijk en praktisch toepasbaar is en tegelijkertijd heel open en vrij. Er is ruimte en respect voor ieders visie of levensbeschouwing. Alles past in het wiel.

Een praktische ontdekking
In het eerste jaar heb ik veel over mezelf geleerd. Ook dingen waarvan ik dacht dat ik ze al wist. In het tweede opleidingsjaar ontvouwt jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder, maar krijg je direct tools, technieken, theorie en praktijk om de Wielwerkcoach of therapeut in jou te doen groeien.

Deskundige en liefdevolle docenten
Berry en Hester zijn twee fantastische docenten en therapeuten en bovenal mensen die met heel veel liefde, deskundigheid en ervaring voor de groep staan. Ik vind hun begeleiding heel persoonlijk en betrokken. Ik heb voldoende kennis en ervaring op kunnen doen om met vertrouwen aan het werk te gaan als Wielwerkcoach en verheug mij op de 2e fase van de opleiding tot therapeut!

www.zielosofie.nl

Lees hier alle verhalen van anderen