Francien van Delden

Na het behalen van mijn diploma als coach, ben ik met het derde jaar begonnen en dat betekent even lekker geen examens meer, maar verdieping van de theorie en me verder bekwamen in verschillende technieken.

Elke les is een feestje
Het derde jaar staat in het teken van de verschillende ontwikkelingsfasen van de mens, met de daarbij behorende chakra’s. Langzaam maar zeker maak je je de manier van werken en het gedachtengoed van Wielwerk helemaal eigen, liefdevol begeleid door Hester en Berry. Elke les is een feestje.

Ook thuis aan de slag
Wat het nog eens extra bijzonder maakt, is dat je door middel van POP’s (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) moet nadenken over je eigen levensfasen. De gesprekken die ik daardoor met mijn moeder en mijn zusjes heb gehad zijn voor mij heel erg waardevol geweest.

francienvandeldencoaching.nl

Lees hier alle verhalen van anderen