Carita Feitz

Carita Feitz

Wat een fantastisch jaar heb ik achter de rug.
Wat blijkt? In het eerste Persoonlijke Ontwikkelingsjaar hebben we allerlei technieken behandeld die we als Coach kunnen gebruiken! Dus het eerste jaar was niet alleen zelfonderzoek en zelfontwikkeling maar ook praktisch van nut. En: ik heb zoveel mechanismes in mezelf en in de mens in het algemeen ontdekt, dat ik een zachtheid naar mezelf en mensen heb gekregen, die mij in staat stelt om een echte verbinding met een cliënt aan te gaan.

De natuur is de basis van alles: zo logisch
Wat mij zo aanspreekt aan deze opleiding is dat ik een prachtig en o-zo-logisch inzicht heb gekregen in hoe de natuur en de mens werkt, en hoe alles afhankelijk is van elkaar en invloed heeft op elkaar. Voor mij is dit inzicht onomstotelijk geworden. Als je je bedenkt dat alles een natuurlijke orde heeft, en dat kun je het makkelijkst zien in de natuur (lente – zomer – herfst – winter – lente – etc.), dan wordt het hebben van problemen ook een natuurlijke, logische orde van zaken. En voor mij is dat zo’n grote openbaring en opluchting geweest. Dit kregen we in de lessen zo goed uitgelegd aan de hand van het Wiel. Het Wiel als stromende beweging zonder begin en zonder einde. Het Wiel als verbindende factor. Het Wiel dat allerlei fases laat zien. Want nu kan ik helder uitleggen aan een cliënt dat het ongelooflijk logisch is dat hij of zij een bepaald probleem of dilemma heeft. Daar lichten cliënten van op want de scherpe kantjes van hun probleem verdwijnt alleen al door deze uitleg.

Hiermee wil ik zeggen dat de opleiding zowel diepe inzichten geeft als praktische en dynamische technieken. Als je deze opleiding volgt, voel je je daarna een echte coach.

Volgend jaar volg ik de opleiding tot Wielwerk Therapeut. Heerlijk.
www.eigenkrachtig.nl

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier