Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Anita Elsing

Anita Elsing

Ik heb net de eerste fase van de opleiding achter de rug. Het was voor mij al een tijd lang duidelijk dat ik iets totaal anders wilde in mijn leven. Ik haalde niet genoeg voldoening meer uit mijn werk en voor mijn gevoel stond ik privé ook stil.

Werken met levensvragen
Ik ben van nature altijd al onderzoekend bezig geweest en nieuwsgierig geweest naar hoe mensen zich gedragen, hoe dat gedrag tot stand komt, waarom de dingen lopen zoals ze lopen enz. Ook help ik graag mensen. Ik kende een echtpaar die bekend waren met Wielwerk en zij hebben me erop gewezen. Ik had een belangrijke levensvraag en heb toen het spel “Het Wiel draait om JOU!” gespeeld. Dat was een fantastische ervaring. Ik leerde Berry en Hester kennen en het voelde allemaal erg goed! Na het spel werd me veel duidelijk (alle puzzel stukjes vielen op z’n plek) en er zat een soort innerlijke drang naar meer.

Altijd vol enthousiasme en veel geleerd
Ik ben in september 2014 gestart met de eerste fase van de opleiding, de persoonlijke ontwikkeling. Iedere lesdag ging ik vol enthousiasme naar Culemborg om aan het eind van de dag keer op keer een bevestigend gevoel te hebben dat ik zo op de goede weg ben. Ik heb ontzettend veel geleerd en grote stappen gezet.

Lekker praktisch ontdekken
Het is moeilijk om uit te leggen wat Wielwerk nou eigenlijk precies inhoudt. Wat ik vooral zo prettig aan deze opleiding vind is dat het zo praktisch ingericht is. In dit eerste jaar is er niet zo veel theorie, we ontdekken vooral door te ervaren. Stapje voor stapje en steeds een stukje dieper. Als je op deze manier dingen “leert’ dringt het tot je in diepste binnenste binnen en vergeet je dat niet zo gauw. Het lijkt me heerlijk om anderen straks te mogen gaan helpen met mijn verworven inzichten en ervaringen. Ik voel me helemaal klaar voor fase twee. Ik wil alles leren van het coach jaar. Ik heb ontzettend zin in de praktische oefeningen en de uitleg van onze twee fantastische leerkrachten. Hongerig en vol enthousiasme ga ik ervoor!

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!