Nathalie Glaubitz

Nathalie Glaubitz

Wielwerk laat je kennismaken met het oude systeem van de natuurvolkeren, en daarmee met je eigen natuur. Je volgt deze reis en maakt zo de weg van je hoofd naar je hart. Het is een reis van praktisch doen, beweging, bewogen worden, ervaren, gewaarworden, leren, vallen en opstaan. Het is dus een menselijke weg, die we allemaal kennen, maar die ons brengt waar jij wilt zijn. Waar jij wilt creëren vanuit jouw natuur in verbinding met iets dat groter is dan jijzelf.

Werken aan mezelf
Laten we wel reëel blijven dat het een praktische weg is, waarin je aan de bak mag met jezelf en de ander. En je zo ervaart dat niets menselijks ons vreemd is. en dat alles bestaat uit oorzaak en gevolg. Maar ondanks dat is er die magie, die je laat ervaren: “je moet het zelf doen, maar je bent niet alleen”.

Het heeft mij persoonlijk veel gebracht, en ik ben dankbaar dat ik dit aan mijn cliënten weer door mag geven.

www.gezondheidsmassages.nl

www.rootscc.nl

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier