Wielwerk opleidingen & workshops

  Unieke methode   KTNO accreditatie   CRKBO gecertificeerd   Opleidingen op HBO niveau
Home » Jeannette Dorsthorst

Jeannette Dorsthorst

In eerste instantie wilde ik psychologie studeren, maar vond die opleiding stoffig en rigide. Alle cliënten op dezelfde manier diagnosticeren en vervolgens behandelen volgens een vast protocol. Dat was niet wat ik zocht. Bij Wielwerk vond ik een opleiding die veel beter aansloot bij mij.

Een opleiding vol verdieping voor mezelf en mijn cliënten
Eerst één jaar persoonlijke ontwikkeling, waardoor je je eigen talenten verbetert, je eigen thema’s inzichtelijk krijgt en je ervaart aan den lijve hoe het is om cliënt te zijn. Dat vond ik erg waardevol. Het tweede jaar een heel gedegen en praktisch en goed toepasbare opleiding tot coach, waarbij je leert om samen met je cliënt doelen te stellen en samen dat doel te realiseren. De opleiding tot therapeut was de laatste fase en hierin leer je de vaardigheden en technieken en kennis om dieper te gaan met je cliënten, zodat je met je cliënten naar oorzaken kunt gaan zoeken, wat vaak heel verhelderend kan werken.

Een brede ontwikkeling
Een ander voordeel van de opleiding is dat je kennis maakt met verschillende soorten therapie en manieren van coaching, zodat je jezelf heel breed ontwikkelt. En je kunt je zelf daarna of tijdens de opleiding specialiseren in een onderdeel wat jou echt aanspreekt en goed bij je past. Zo heb ik mezelf meer verdiept in mindfulness, ACT en NLP.

Inspirerende docenten
Het belangrijkste pluspunt van deze prachtige opleiding heb ik bewaard voor het laatst en dat zijn de inspirerende docenten, die bevlogen en zeer ter zake kundig de opleidingsdagen geven. Fantastisch hoe zij de theorie levendig maken met hun eigen talloze ervaringen en hoe zij een leer- en werkklimaat weten te scheppen waarin een ieder zich thuis voelt en zichzelf durft te zijn. Heel veel mooie en persoonlijke dingen werden gedeeld in de wetenschap dat alles goed was. En dat is deze opleiding ook, heel erg goed. Ik ben met mijn coachpraktijk begonnen en heb echt ervaren hoe ik het geleerde goed kan toepassen en hoe ik daar mijn cliënten echt mee help. Dankbaar werk en altijd natuurlijk vanuit jezelf naar de ander..

www.inn2you.nl

Lees hier alle verhalen van anderen

Alle opleidingen & Workshops

Ingeborg van Logchem

Werken met het wiel beschouw ik als natuurlijke en allesomvattende manier van kijken. Naar jezelf, de ander, eigenlijk naar het hele leven. 

Lees het verhaal van Ingeborg

Gratis avond kennismaken

Een avond kennismaken met de Wielwerkmethode® en alle opleidingen.
Aanmelden is gratis & vrijblijvend

Persoonlijke Ontwikkeling

Je maakt dit jaar kennis met de Wielwerkmethode

Opleiding Coach

Je begeleidt anderen in het nastreven persoonlijk geluk 

Opleiding Therapeut

Je ondersteunt anderen om vastgelopen innerlijke processen op gang te brengen.

Scholing Innerlijk Kind (workshop)

Op dit moment bieden wij deze workshop (tijdelijk) niet aan.

Natuurwijsheid (workshop)

Deze jaartraining neemt je mee op reis door het Jaarwiel. De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben en leert ons precies hoe we in balans kunnen komen.

Wielspel (workshop)

Durf je in de spiegel te kijken? Wil jij het echt anders? Wil je echt bewust worden van wat jou tegenhoudt?

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Download geheel gratis onze overzichtelijke brochure

Of schrijf je direct online in voor onze workshops of opleidingen!