Francis Gazenbeek

Francis Gazenbeek

Ik heb mijn diploma als therapeut bij Wielwerk Opleidingen in ontvangst mogen nemen.
Voordat ik begon was ik echt aan het twijfelen tussen verschillende opleidingsinstituten. Mijn voorkeur ging uit naar Wielwerk Opleidingen omdat zij heel breed zijn, je leert vele mogelijkheden c.q ingangen en de opleiding is om de week, zodat je voor jezelf ook nog wat tijd overhoudt.

Hoge kwaliteit
Ik vind het belangrijk dat de opleiding geaccrediteerd is. Die hoge kwaliteit heb ik ook mogen ervaren.  Na 4 jaar opleiding weet ik zeker dat ik alle tools in handen heb gekregen om een goede therapeut te zijn. Een therapeut die veel weet en een zeer stevige basis heeft om haar cliënten goed te helpen, want daar doe je het voor! Hester en Berry zijn beiden ontzettend goed in hun vak. En om een goede therapeut te worden heb je een goede leermeester nodig.

www.Inzichtswerk.nl

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier