Els van Veen

Els van Veen

Mijn ervaring van de tweede fase opleiding is in een woord: Fantastisch!

Er vallen steeds meer dingen op hun plek
Hester en Berry nemen je vol liefde en toewijding weer mee op reis naar de diepere lagen van jouw persoonlijk wiel. Dit tweede jaar heeft me laten zien hoe de verbinding met mezelf in het wiel ligt en hoe de windrichtingen elkaar beïnvloeden waardoor er een nog grotere bewustwording ontstaat.

Het heeft mij vooral leren luisteren naar mijn gevoel, laten zien waar mijn talenten en valkuilen liggen en hoe ik met mijn energie om ga, hoe ik mij verhoudt in en met alles wat er is.

Ik weet steeds beter wat ik wil
Mijn persoonlijke ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt doordat er meer inzicht en begrip komt en ik krachtiger in mijn centrum blijf staan, beter in balans en dicht bij mezelf kan blijven.

Door het begrip van de innerlijke processen en gehoor te geven aan mijn natuurlijke stroming, ontstaat er een ruimte voor nieuwe keuzemogelijkheden voor het bepalen van mijn richting.

Anderen in hun eigen kracht
Het is geweldig hoe je de Wielwerkmethode in praktijk leert toepassen om anderen in hun eigen kracht te kunnen brengen …en vol trots mag ook ik nu zeggen “Ik ben een Wielwerkcoach”.

Lees hier alle verhalen van anderen

Gratis brochure

Download onze overzichtelijke
brochure gratis
Of schrijf je direct in voor een opleiding


Gratis brochure

Inschrijf formulier